Διδακτορικές διατριβές / Διδακτορικές εργασίες

Επιμέλεια Διδακτορικών διατριβών

Διδακτορική έρευνα από 3000€

H e-Papers μπορεί να υποστηρίξει και να παρέχει βοήθεια σε διδακτορικές διατριβές, σε προσωπικά μαθήματα, καθώς η διδακτορική εργασία είναι η επιτομή των σπουδών, και η e-Papers, έχοντας επιμεληθεί τις διδακτορικές έρευνες σπουδαστών στην δεκαετή καριέρα της, είναι σε θέση να καταρτίσει όλους τους υποψήφιους διδάκτορες στις ακαδημαϊκές τους έρευνες ανεξάρτητα του πεδίου τους. 

Οι εγγυήσεις μας είναι εν ισχύ για να προσφέρουν άνεση στον υποψήφιο διδάκτορα και να τον βοηθήσουν στην βιβλιογραφική και στοιχειοθετική του έρευνα, κ.α. 

διδακτορική εργασία είναι ουσιαστικά μία επιστημονική έρευνα που έχει ως στόχο το να προσθέσει νέα γνώση στην ήδη υπάρχουσα. Αυτό σημαίνει ότι ο υποψήφιος διδάκτορας στη διδακτορική διατριβή του θα πρέπει να καλύψει ένα κενό της υπάρχουσας έρευνας και πάνω σε αυτό να χτίσει την έρευνα του. Τα Διδακτορικά απέχουν από τις παραδοσιακές φοιτητικές εργασίες, μιας και οι Διδακτορικές διατριβές δεν καλούνται να παρουσιάσουν το αν ο υποψήφιος διδάκτωρ γνωρίζει το αντικείμενο, κάτι που θεωρείται δεδομένο, αλλά καλείται να δημιουργήσει νέα γνώση.

Ζητήστε Δωρεάν Κοστολόγηση

Αυτό φυσικά σημαίνει ότι μία Διδακτορική διατριβή μπορεί να χρησιμοποιήσει μία ποικιλία ερευνών, όπως η ποιοτική έρευνα και η τριγωνοποίηση (triangulation). Ο στόχος δεν είναι η επιβεβαίωση της υπάρχουσας γνώσης, αλλά η δημιουργία νέας.

Η διδακτορική διατριβή διαρκεί 4 με 6 χρόνια και είναι μία επίπονη προσπάθεια, ειδικά αν ο υποψήφιος διδάκτωρ έχει και άλλες υποχρεώσεις, όπως δουλειά και οικογένεια, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να εξισορροπήσει το χρόνο που ξοδεύει για τη Διδακτορική Διατριβή και για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι ο φοιτητής καλείται να υπερασπιστεί την έρευνα του και την πρωτοτυπία της πρότασης του στην τελική παρουσίαση που θα γίνει ενώπιων άλλων ακαδημαϊκών.

e-papers

Η e-papers με τη 10ετη εμπειρία της σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα σας εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης στην ολοκλήρωση των εργασιών σας με επιτυχία βελτιώνοντας την ακαδημαϊκή σας απόδοση και βοηθώντας σας στην απόκτηση του τίτλου σπουδών που επιθυμείτε .

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form