Πτυχιακές - Μεταπτυχιακές Διπλωματικές Εργασίες

Psychology / Counseling / Sociology

Επιμέλεια διπλωματικής από 600

Η e-Papers έχει κατορθώσει, μέσω πολλών ετών εμπειρίας στην επιμέλεια φοιτητικών εργασίων, να έχει δημιουργήσει μία ομάδα η οποία μπορεί να αναλάβει την επιμέλεια και των πλέον απαιτητικότερων εργασιών, όπως είναι οι διπλωματικές εργασίες σε όλα τα πεδία σπουδών, όπως είναι η Διοίκηση Επιχειρήσεων & το Μάρκετιγνκ, η Ψυχολογία και τα Παιδαγωγικά.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας και την αξιόπιστη, δωρέαν τιμολόγησή μας έχουμε φτάσει στο στάδιο του να προσφέρουμε γραπτές εγγυήσεις όταν επιμελούμαστε τις εργασίες των φοιτητών και να φροντίσουμε να καλύπτονται όλες οι βάσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να γίνουν ιδιαίτερα μαθήματα στον μεταπτυχιακό φοιτητή.

Η διπλωματική εργασία είναι το αποκορύφωμα της μαθησιακής διαδικασίας ενός φοιτητή, ο οποίος καλείται στο τέλος του  φοιτητικού του προγράμματος να παρουσιάσει μία διπλωματική εργασία, η οποία θα πρέπει να είναι πρότυπη και πρωτότυπη, καθώς και να συνδυάζει μια σειρά από γνώσεις και δεξιότητες, που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών. Πολλές φορές οι φοιτητές δεν πρέπει να περιοριστούν μόνο στις γνώσεις που απέκτησαν από τις σπουδές τους, αλλά με προσωπική έρευνα να επεκτείνουν τις γνώσεις τους και σε άλλους τομείς.

Ζητήστε Δωρεάν Κοστολόγηση

Σε περιπτώσεις μεταπτυχιακών προγραμμάτων, οι διπλωματικές εργασίες καλούνται να είναι και πρωτότυπες. Ο φοιτητής καλείται να ασχοληθεί με ένα θέμα που ίσως να μην το έχει διδαχθεί και πρέπει με τις δικές του δυνάμεις να το κατανοήσει και να το μελετήσει εις βάθος. Ως επί το πλείστων οι διπλωματικές εργασίες περιλαμβάνουν και πρωτογενή έρευνα (ποιοτική ή ποσοτική) που μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους, όπως έρευνα σε εργαστήρια, πειράματα και έρευνα πεδίου.

Επίσης, είναι πολύ σημαντικό ο φοιτητής να συνδέσει τα ευρήματα της έρευνάς του με τα ευρήματα της θεωρίας, αλλά και να δικαιολογήσει τους λόγους που τον οδήγησαν να επιλέξει το συγκεκριμένο μεθοδολογικό μοντέλο. Σε αυτό το σημείο ο φοιτητής αδυνατεί να ανταπεξέλθει, είτε λόγω έλλειψης υποστήριξης από τον επιβλέποντα καθηγητή, είτε δεν έχει συλλέξει τις κατάλληλες γνώσεις από την σχολή του.

e-papers

Η e-papers με τη 10ετη εμπειρία της σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα σας εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης στην ολοκλήρωση των εργασιών σας με επιτυχία βελτιώνοντας την ακαδημαϊκή σας απόδοση και βοηθώντας σας στην απόκτηση του τίτλου σπουδών που επιθυμείτε .

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form