Φοιτητικές εργασίες | Εργασίες Εξαμήνου

Πανεπιστημιακή Εργασία Φοιτητή

Επιμέλεια εργασίας από 80€

Η E-papers, μέσω της δεκαετούς της εμπειρίας στον χώρο της επιμέλειας των φοιτητικών εργασιών, είτε πρόκειται για προπτυχιακή ή μεταπτυχιακή εργασία εξαμήνου, είτε για διπλωματική εργασία, είτε για διδακτορική διατριβή, μπορεί να παρέχει επιμέλεια σε όλα τα ακαδημαϊκα πεδία και μαθήματα που μπορεί να συναντήσετε, όπως, για παράδειγμα, τα Παιδαγωγικά, η Διοίκηση Επιχειρήσεων & το Μάρκετινγκ και η Ψυχολογία, όλα με εξαιρετική τιμολόγηση.

Έτσι, η E-papers είναι σε θέση να προσφέρει τιμολόγηση και γραπτές εγγυήσεις στις φοιτητικές εργασίες που επιμελείται σε θέματα που αφορούν όλους τους ακαδημαϊκούς τομείς, αφού έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν με φοιτητές σε όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού

Η e-Papers επίσης προσφέρει δυνατότητα ιδιαιτέρων μαθημάτων στο τομέα της επιθυμίας του εκάστοτε φοιτητή.

Οι φοιτητικές εργασίες  έχουν αναδειχτεί ως χρήσιμο μέσο εκπαίδευσης στα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επίσης, όλο και πιο συχνά παρατηρείται πως τα ελληνικά πανεπιστήμια κατευθύνονται σε γραπτές εργασίες αντί εξετάσεων. Ο φοιτητής, είτε μόνος του, είτε ως μέλος μίας ομάδας, καλείται να δώσει απαντήσεις σε μία σειρά ερωτημάτων που του έχουν τεθεί από τον καθηγητή.

Οι φοιτητικές εργασίες κυμαίνονται από απλές ασκήσεις ως πολύπλοκες εργασίες με μελέτες περιπτώσεων, όπου ο φοιτητής καλείται να εξετάσει, όπως θα έκανε και στην πραγματικότητα. Αυτό, βέβαια, εξαρτάται και από τη φύση του πτυχίου, αλλά και το επίπεδο των σπουδών.

Η εκπόνηση μιας εργασίας σημαίνει ότι ο φοιτητής γνωρίζει άριστα το αντικείμενο της εργασίας, και μπορεί να κάνει  κριτική ανάλυση. Επίσης, ο φοιτητής δεν θα περιοριστεί μόνο στην προτεινόμενη από το πανεπιστήμιο βιβλιογραφία, αλλά θα επεκτείνει τη γνώση του, συλλέγοντας σχετική βιβλιογραφία. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι συχνά οι φοιτητές περιορίζονται σε 2 με 3 βιβλία με αποτέλεσμα να μην αναλυθεί σωστά το θέμα από κριτική σκοπιά.

Οι φοιτητικές εργασίες συνήθως αποτελούν το 50% του βαθμού, ενώ σε πολλά προγράμματα ΜΒΑ οι εργασίες αποτελούν το 100% του βαθμού.

e-papers

Η e-papers με τη 10ετη εμπειρία της σε ιδιωτικά και δημόσια εκπαιδευτικά ιδρύματα σας εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υποστήριξης στην ολοκλήρωση των εργασιών σας με επιτυχία βελτιώνοντας την ακαδημαϊκή σας απόδοση και βοηθώντας σας στην απόκτηση του τίτλου σπουδών που επιθυμείτε .

Ενημερωτικό Δελτίο

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε πρώτοι τα τελευταία νέα μας.

Please enable the javascript to submit this form